Voi kääk mihin tää aika menee!

Taas on aikaa kulunut enkä ole saanut aikaiseksi tänne mitään...
Paljon on tapahtunut sitten viime tekstin: muutto toiselle compoundille, monia unohtumattomia retkiä ja useita kivoja juhlia eri kokoonpanoilla niin täällä Saudi Arabiassa kuin Suomessakin :) Ehkäpä pitäisi hieman ahkerammin päivitellä tänne kuulumisia ;)

Tässä kuva takapihaltmme kun muutimme taloon. Seuraavassa kuva millainen se on nyt..


Pensaat ja puut ovat vähän kasvaneet ja rehevöityneet! Ja samoin ensimmäiset pienet tomaatit alkavat punastua ja mun eka munakoisokin voi hyvin. Minttu kasvaa jo yli metrin mittaisena, basilika vain vähän alle.. eli aurinko näköjään tekee ihmeitä.

Ilmat alkavat olla aika mainiot, nyt ulkona viihtyy jopa jo päiväsaikaan. Päivällä lämpötilat nousevat yhä +36 asteeseen, mutta iltaisin on jo ihanan miellyttävä istuskella ulkona ja käydä vaikka kävelyllä tai pelaamassa jotain.

Kuva compoundin uima-altaasta. Täällä on kolme eri uima-allasta, mutta yleensä käydään kuvassa näkyvällä pääaltaalla, joka on niistä isoin. Toinen altaista olisi uudempi ja viihtyisämpi, mutta sieltä puuttuu kokonaan suihkut.. Ollaan muuten yksiä harvoja ihmisiä täällä, ketkä menevät uimaan aina suihkun kautta ja samoin kun noustaan altaasta, niin käydään aina suihkussa. Valitettavasti usein näkee miehiä, jotka tulevat suoraan salilta tai pelaamasta ja hyppäävät suoraan altaaseen.. Välillä tekisi mieli viedä shampoo altaan viereen ja sanoa että senkun lainaat kun et näköjään peseytynyt ennen uintia ;)


Meillä on muuten compoundilla kilpikonnia <3 
Kuulutaan niiden hoitorinkiin, eli käydään välillä katsomassa että niillä on kaikki hyvin. Kerätään alueelta kukkia ja kasveja, jotka ovat niille sallittuja ja annetaan vettä. Tällä hetkellä kilppareita taitaa olla 18 kappaletta isossa häkissä. Ne ovat lisääntyneet kovaa vauhtia, koska muistelen että viime keväänä niitä oli n 8-9 kappaletta :) 



Baby kilppari. Ne ovat kyllä niin suloisia kun ne vaeltavat hiekassa. Kilpparit ovat varsinaisia ahmatteja, varsinkin tiettyjen kasvien suhteen. Isommat jyräävät pienemmät, kun laitetaan tarjolle jotain tiettyjä kukkia.

Alla onkin kuva meidän lounaasta. Välillä alkaa ideat ruoanlaiton suhteen loppua, kun pitäisi olla tekemässä aamupalaa, lounasta, välipalaa, illallista ja iltapalaa.. Mutta onneksi mulla on kaksi apuria täällä, jotka toisinaan tekevät mielellään ruokaa tai leipovat :)



Kommentit