Saudi Design Week

Riyadh on miljoonakaupunki jossa tapahtumiakin on joka viikko. Tosin kolme vuotta sitten oli hiukan hankala löytää infoa tapahtumista, mutta nykyisin lähes kaikki löytyy jotenkin netistä, kunhan vain kaivelee oikeista paikoista 😉 Saudien yleisimmät some-kanavat ovat twitter, insta ja snapchat.


Saudi Design Week oli lokakuun alkupuolella Riyadhissa. Se oli APEX Convention centerissä, joka on jo itsessään arkkitehtuurisesti upea rakennus! Yllä oleva kuva on sisäpihalta, josta messuille oli sisäänkäynti. 










Paikalla oli niin Saudeista, kuin muualtakin tulleita suunnittelijoita ja brändejä.








Näytteilleasettelijoita oli maksimissaan ehkä 30. Itse olin ruotsalaisen Karinin kanssa paikalla heti kun messut aukesivat, jolloin ihmisiä oli vasta kourallinen paikalla. Pysähdyttiin jokaisessa kohteessa ja kuultiin joko suunnittelijan itsensä tai esittelijän kertomus tuotteistaan ja niiden historiasta. Olipa mielenkiintoista!



Paparazzi päässyt itsekin kuvaan 😂😂
















Urheilu Abaya naisille


Ihana Saudinainen Dammamista. Kertoi meille että heitä on porukka naisia, jotka käyvät pyörälenkillä yhdessä. Tämä ei ole mitenkään tavallista täällä, ennen pyöräily oli jopa kiellettyä naisilta. Samoin liikenne on ihan järjetöntä, eikä pyöräteitä ole, joten varsin rohkeita naisia! 



Virtuaalipeli menossa 




Pihakeinuihin ideaa... istuimet osassa oli marmoria 😊


Nähtiinpä myös vaatteissa uudistusta. Kuvassa miehellä vaaleasta farkkukankaasta tehty Thobe, joka perinteisesti on kyllä valkoinen. Toki talviaikana osa käyttää tummaa Thobea, mutta yleensä siis puhtaan valkoinen. 





Meillä tarvitsisi Suomessa uusia ulko-ovet, niin löysin aika kivoja kahvamalleja 😁 







Kihla- ja vihkisormus, jotka sulautuvat toisiinsa. 


Saudi Arabialainen nainen, jolla liike Ranskassa. 






Ja lopuksi täytetyt letut ja kahvi 😍




Kommentit