Kuvia sieltä ja täältä!

Lämmintä riittää :) Torstai iltapäivän viettoa altaalla. 
 
Välipalaa altaalla ja toki oma lukuhetki, ihan parasta! 

Harvinaista herkkua ajaa tyhjällä tiellä. Tämä on yksi pääkaduista King Fahd road, joka on yleensä ihan tukossa, lukuun ottamatta perjantai aamupäivää. Illasta tänne ei ole mitään asiaa, ellei sitten halua viettää aikaansa jonossa... 

Matkalla aavikolle! 
Kamelien lepohetki

Piknikillä puun alla ❤️ Kamelit makoili taustalla ja seurasi mitä lapset touhusi. Meillä oli kylässä suomalainen perhe, joka asuu Dammamissa ja heidän kanssa lähdettiin aavikolle ajelemaan. 


Lisää kiviä kokoelmiin ;) Näihin tutkimusmatkoihin ei varmasti kyllästy koskaan. Aina löytyy kaikkea uutta ja ihmeellistä, niin kiviä, fossiileja, eläimiä kuin kasvejakin. Ja mä saan olla ilman abayaa =) Vaikka toisaalta se on kyllä helppoa kun vaan heittää abayan päälle ja lähtee. Siihen on jo ihan tottunut, eikä sen käyttö kummastuta edes lapsia. Mutta siis poissa kaupungista, keskellä ei mitään, voi olla ihan omissa vaatteissa! 


Täältä löytyy paljon vuoria ja kukkuloita. Itse olin jotenkin kuvitellut Saudi Arabian tasaiseksi hiekkalaatikoksi 😁 
Upeita ja erilaisia maisemia löytyy paljon. 
Punaisilla hiekoilla mönkkäri ajelulla. Nyt alkaa ilmatkin jo olemaan paremmat näihin hommiin +37 astetta. Kesällä oli liian kuuma! Mönkkäreitä vuokrataan ja niitä on paljon! 

Kotimatkalla nähtiin jotain erilaista...
Monen kerroksen väkeä!

















Kommentit