Viikot kuluu :)

Paljon on taas mahtunut näihin viikkoihin.. Suurimpana ja varmaan mieleenpainuvimpana Jeddan reissu! Siitä täytyy tehdä ihan oma postaus, kunhan saan sieltä otetut kuvat ladattua mun koneelle.

Viimiset viikot on menny nopeasti. Varsinkin kun saatiin samalle compoundille kaksi suomalaista perhettä lomalle. Perheiden miehet työskentelevät ja asuvat täällä, nyt oli mukava tutustua myös heidän perheisiinsä! 

Terkkuja Sarille, Viiville ja Ellille sekä Kaijalle ja Sanna Kaisalle :) Toivottavasti nähdään vielä täällä! 



Lentomatkasta voisin mainita sen verran, että mitkään turvallisuusohjeet tai säännöt eivät päde täällä ;) 
Jos menet koneeseen viimeisten joukossa, niinkuin me tehdään yleensä, voit varautua siihen että paikallasi istuu jo joku! Varsinkin kun meillä oli 4 vierettäistä paikkaa. Paras mennä lentoemon luo ja kertoa hänelle tilanne, hän kyllä hoitaa asian ja pääset omalle paikallesi :) Seuraavaksi olikin tarkastettava oliko Rexona pettänyt.. Istuuduin käytäväpaikalle, jolloin käytävän toisella puolella oleva mies nousi ylös ja vaihtoi vaimonsa kanssa paikkaa.. No, se olisikin ollut ihan kauheeta jos olisin istunut liian lähellä varattua miestä, vaikka oma miehenikin istui samalla penkkirivillä kanssani. 

Normaalien turvaohjeiden jälkeen tulee aina rukous, niin näytöiltä, kuin kaiuttimista. Ekalla kerralla se hieman huvitti ja lapset olivat ihmeissään miksi juuri nyt pitää rukoilla Allahia.. 
Kun kone lähti rullaamaan, joku oli unohtanut kännykkänsä kassiin ylälokeroon ja juuri silloin tuli viesti, pitihän se nousta kaivamaan sieltä ja vastaamaan viesteihin ;) Muutenkin viestejä pukkasi yhdelle sun toiselle, jos vain oli kenttää.. 
Paluu matkalla mun vieressä käytävän toisella puolella oli Äiti ja kaksi lasta. Lapset eivät pysyneet ollenkaan paikalla, vaan toinen seisoi ja hyppi koko koneen nousun ajan penkillä ja toinen konttasi lattiatilassa.. Ei ollut naisellakaan turvavyötä kiinni ja eipä niitä lentoemot kauheasti tarkastelleet. 
Muutamat ihmiset kaivoivat laukkujaan ylälokerosta heti kun koneen pyörät osuivat maahan. 

Että hieman on eri säännöt ja tavat toimia kuin mihin on itse tottunut! 


Ollaan saatu seurata kahden poikasen kasvua pesästä tippumisesta lähtien 
Annettiin poikasille nimetkin, Star ja Moon :) 


Tässä Moon köllöttelee aidan päällä. On ollut kiva seurata läheltä poikasten kehitystä ja sitä kun emo käy ruokkimassa poikaset monta kertaa päivässä.


Laura innostu piirtämään linnuista kuvia


Haittapuolensa näillä kyllä sitten on.. Terassin pesu joka päivä! 
Kaikki tosin loppuu aikanaan ja enään toinen poikasista käy meitä välillä ilahduttamassa, yllättävän kesyksi ovat tulleetkin! 


Tässä hieman kuvia meidän koulupäivästä :) Ei hassumpaa tämäkään! 




Laura ja Christina maalaamassa :) 
Meidän naapurissa asuu mukava ruotsalainen pariskunta ja Laura käy kaksi kertaa viikossa maalaamassa Christinan kanssa. Onneksi täältä löytyy tiloja joissa pystyy harrastamaan, tämä tila on siis Ladies room :) 














Kommentit