Mietintöjä ja pohdintoja

Nyt se on vihdoinkin tehty... Päätös lähteä kahden nuorimman lapsen kanssa Saudi Arabiaan ensi kevääseen saakka. Asiaa on mietitty pitkään ja hartaasti :) 
Toki päätökseen vaikutti se, että mies teki juuri pidemmän sopimuksen siellä työskentelystä. Joka mahdollistaa meidän Saudeihin pääsyn. 
Matkalaukkuja pääsemme pakkaamaan vasta marras- tai joulukuussa. Heti kun mies saa siellä tarvittavat asiakirjat ja luvat kuntoon, sen jälkeen me voimme laittaa viisumianomukset menemään. 

Lapset eivät vielä taida edes käsittää mitä muutos tuo tullessaan, kun enhän itsekään sitä vielä tiedä... ;) Päällimmäisenä on että saadaan viettää aikaa yhdessä, perheenä! Paitsi että heti iski huono äiti olo.. vanhin lapsista 17v. A jää pitämään kotia pystyssä, ammattikoulu vielä kesken ja kai suurimpana syynä ovat kaverit. Tosin ei poika ihan yksin saa/joudu olemaan, onneksi on ihanat isovanhemmat, jotka ovat meillä asumassa ja katsomassa pojan perään.. vai toiste päin? ;) 

Nyt kun mies on ollut jo yli kuukauden Saudeissa, niin alkaahan täällä jo olla kova ikävä <3 ja viikkoja lasketaan koska nähdään, sillä syyslomalla saadaan olla viikko yhdessä!


Kommentit